Route | Sitemap   
 
 
 
 
 
 
 

Hot News

Een nieuwe snack: Voetballertje
Voetbal is misschien wel de meest populaire sport ter wereld. Voor de liefhebbers is er nu ook een voetbalsnack, "het Voetballertje”. Jong en oud genieten ervan en het hele elftal doet mee.
Lees verder...

Snackpoint De Passage en Roger Kuypers winnaars spectaculaire actie
De "Snack zonder Naam” heeft nu een naam en die is bedacht in Wolvega. Een pittige snack met alle ingrediënten die een lekker product nodig heeft. De vorm, de smaak en de toepassingsmogelijkheden zijn uniek. Het enige dat ontbrak was een passende naam.

Lees verder...

Het nieuwe etiketteren
Vanaf 14 december 2014 gaat de nieuwe etiketteringsverordening in werking en moeten ondernemers (cafetaria’s etc.) beschikken over product-informatie zoals o.a. allergenen. Zij moeten deze informatie beschikbaar hebben voor de consument.
Lees verder...

Spaar mee!
Tegelijkertijd met de introductie van de Snack zonder Naam is ook gestart met een spaaractie waarmee gespaard kan worden voor de zeer populaire vitrineschaaltjes, kokssloven en beachflags.

Lees verder...

Halal gecertificeerd
De Vries Snacks maakt zijn Halal producten ook volgens de Islamitische Wet. Dit houdt in dat De Vries Snacks officieel Halal gecertificeerd zijn met het Halalkeur.
Lees verder...

Beursagenda 2015/2016
Een overzicht van alle beurzen waar De Vries Snacks aanwezig zal zijn.
Lees verder...

Weet jij wat je eet?
Het lijkt een simpele vraag. Maar de meeste van ons weten er eigenlijk maar weinig vanaf. Waar zitten de meeste calorieën in? We vroegen het willekeurige passanten.
Lees verder...

Profiteer nu van de De Vries Themaweken
Doe mee aan de Themaweken van De Vries Snacks en ontvang een GRATIS promotiepakket!
Lees verder...

Spreekbeurt over snacks
"Wat zit er allemaal in?” Vooral als het over Frikadellen gaat wordt deze vraag vaak gesteld......
Lees verder...

 


 
 
Disclaimer Print deze pagina