Route | Sitemap   
 
 
 
 
 
 
 
Hot News
  • De Vries Snacks maakt zijn halal producten volgens de Islamitische Wet. Dit houd in dat De Vries Snacks officieel Halal gecertificeerd zijn met het Halalkeur.
  • De Vries Vleessnacks, de bedenker van de Mexicano, heeft wederom een vernieuwende snack bedacht: de Booster!. 
  • Een overzicht van alle beurzen waar De Vries Snacks aanwezig zal zijn.
  • Het lijkt een simpele vraag. Maar de meeste van ons weten er eigenlijk maar weinig vanaf. Waar zitten de meeste calorieën in? We vroegen het willekeurige passanten.

De Vries Snacks is al ruim 60 jaar actief in de wereld van frituursnacks. Op het gebied van productontwikkeling is dit familiebedrijf een trendsetter. Uit de keuken van De Vries Snacks zijn echte blijvers voortgekomen. Zo introduceerde G. de Vries sr. in 1954 als eerste de Frikadel in Nederland. In 1984 volgde de succesvolle Mexicano®.

Om in te kunnen spelen op de behoeftes van de ondernemer en de consument volgt De Vries Snacks ook nauwkeurig de marktontwikkelingen.

Zo introduceren we in 2014 de eerste energy snack van Nederland: Booster®. Deze power snack, samengesteld uit kip en rund, bevat veel vitamine B, taurine, guarana, minder dan 1 gram suiker en heeft een laag vetgehalte. Tevens is voor de Booster® een speciale pocket ontwikkeld waaruit de snack makkelijk gegeten kan worden. Dus geen vorkjes of plastic bakjes meer, Booster® eet je gewoon uit de hand!

Uiteraard heeft De Vries Snacks nog vele andere snacktoppers. Via de link 'Producten' krijgt u een volledig overzicht van al onze producten.

Via deze link "Assortiment België” willen wij onze Belgische gasten graag verwijzen naar de producten die in België verkrijgbaar zijn.

 

 
 
Disclaimer Print deze pagina